Audiovisueel de gezelligste

    Werkwijze

          simpel en snel

Maak een afspraak en plan eenvoudig een dag

Werkwijze bij lipdubs

Wat wij bieden is een compleet persoonlijke benadering. Geen een lipdub of opdracht is hetzelfde, dus wij denken graag met je mee hoe we alles het best naar jouw wensen kunnen organiseren. 
Wij komen nooit alleen, we sturen altijd een team van minimaal twee personen!

Bij een lipdub bestaat dit team uit een cameraman en een regisseur die alle groepen van achter de camera begeleidt. Daarnaast blijven wij op locatie, totdat het ‘voorlopige’ eindresultaat goedgekeurd is door de organisatie. Wij vermelden hierbij ‘voorlopig’ omdat er na de opnames op locatie altijd een editor aan de slag gaat met de opnames om iedereen 10 jaar jonger en 10 kilo minder zwaar eruit te laat zien. Samengevat, er komt een mooi filter overheen en de muziek wordt verzorgd. Kortom, alles om jou een perfecte activiteit te laten verzorgen!

Professionele Apparatuur

Wij nemen geluidapparatuur, camera’s en verkleedspullen mee.

Overal op locatie

Een lipdub kan overal worden opgenomen bijvoorbeeld in het park rondom school of en bedrijfspand.

Monteren

Wij hebben de montage binnen een week klaar. Dan krijg je een digitale versie en een dvd toegestuurd! Daarmee zijn we de snelste leveraar!

Werkwijze bij quizen

We zorgen er altijd voor dat we met z’n tweëen komen in een schitterend glitterpak! Indien mogelijk gebruiken we een groot scherm op locatie, maar we kunnen er ook zelf een meenemen. De quiz duurt ongeveer 2 uur. Nadat alle vragen zijn geweest kijken we ze eerst zelf na en daarna met alle deelnemers.

Pubquiz

De snucherste mens

Kerstquiz

 

Vraag jouw Lipdub of quiz aan

 

Laat hieronder je gegevens achter.