Audiovisueel de gezelligste

    Kiekenpoot

           Wie zijn wij?

Over ons

Emile, Roel & Willem

Roel

Wij nemen geluidapparatuur, camera’s en verkleedspullen mee.

Emile

Filmen is mijn werk en toneel is mijn hobby. Met het maken van lipdubs kan ik deze twee combineren, dus dat doe ik al jaren met heel veel plezier.
De keren dat ik Wannabe van de Spice Girls, Happy van Pharell Williams en I’ve Got a Feeling van the Black Eyed Peas heb gehoord, zijn daarom
ook niet op één hand te tellen. Ook niet op 40 handen. Het leukste aan het maken van lipdubs vind ik de georganiseerde chaos en de variatie; 

want elke lipdub is anders.

Willem

Ik ben afgestudeerd aan de Pabo en val sinds maart 2019 in op scholen tussen best en ’s Hertogenbosh. De lipdubs en dergelijke zijn begonnen als bijbaantje, maar ik vind het zo leuk dat ik dus samen met Emile en Roel een bedrijf ervoor begonnen ben. Ik vind het heel leuk om voor een groep mensen te staan en samen met deze mensen een prachtig product neer te zetten!

 

Vraag jouw Lipdub of quiz aan

 

Laat hieronder je gegevens achter.